JAK JSME NA TOM V ČESKU S PLÝTVÁNÍM POTRAVINAMI?
Přijďte s námi diskutovat a připojte se k našemu kulatému stolu.
O CO NÁM JDE?
Plýtvání potravinami je závažný celospolečenský problém, který žádná společnost nebo instituce
nedokáže vyřešit sama. Proto je nutné spojit síly a usilovat o snížení plýtvání společně.
NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?
Současné trendy v oblasti prevence plýtvání potravinami, výsledky čerstvých průzkumů,
příklady dobré praxe, překážky i příležitosti v prevenci plýtvání potravinami u nás.
PROGRAM SETKÁNÍ:
8.30 – 9.00 – Registrace a káva
9.00 – 9.10 – Slavnostní zahájení
J. E. Jan Thompson OBE – velvyslankyně Velké Británie v České republice
Patrik Dojčinovič – komerční ředitel pro CE, Tesco Stores
9.10 – 10.25 – Jak jsme na tom s plýtváním – současná situace a výhled 2017 (přednášky
a panelová diskuse).
Tomáš Macků – IPSOS | Dana Třísková – Ministerstvo zemědělství | Jan Maršák – Ministerstvo
životního prostředí | Marcela Barvínková – TNS AISA | Jonathan Wootliff – Czech BCSD
10.25 – 10.40 – Přestávka
10.40 – 11.40 – Co my a plýtvání – příklady z praxe (přednášky a panelová diskuse).
Petr Baudyš – Penny Market | Martin Lupa – Tesco Stores ČR | Martin Plichta – Česká federace
potravinových bank | Adam Podhola – Zachraň jídlo
11.40 – Závěrečné shrnutí a občerstvení
Diskusní setkání pořádá Byznys pro společnost v rámci programu Jídlo není odpad ve spolupráci
se společností Tesco Stores ČR.
Setkání je zdarma.
Svou účast, prosím, potvrďte do 22. listopadu 2016 na adrese event@byznysprospolecnost.cz.
Více informací u Pavlíny Kalousové, email: kalousova@byznysprospolecnost.cz
KAPACITA OMEZENA!